Verhuisbedrijf Haarlem

U bevindt zich hier: Home » Verhuisbedrijf Haarlem

U zoekt een goed en goedkoop verhuisbedrijf in Haarlem. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De Goedkope Verhuizer staat voor goedkoop, snel en zorgvuldig verhuizen. En dat zeggen we niet zomaar. Wij stellen het belang van de klant altijd centraal. We kijken wat voor u de beste en goedkoopste oplossing is.

Verhuisbedrijf Haarlem en omgeving

Wij zijn werkzaam in heel Haarlem en omgeving. Gaat het om een grachtenpand in de oude binnenstad van Haarlem, of om een appartement op 12-hoog in Schalkwijk? Wij hebben er ervaring mee en kennen de situatie daar als geen ander. Dat geldt overigens net zo goed voor alle aangrenzende gemeenten, zoals Zandvoort, Bloemendaal en Heemstede.

Lage kosten, hoge kwaliteit

Goed en goedkoop, gaat dat samen? Zeker! Kwestie van jarenlange ervaring, goed organiseren en een professionele werkhouding. De Goedkope Verhuizer werkt volgens de voorwaarden van de Erkende Verhuizers. Dat betekent voor u als klant dat uw inboedel tijdens de verhuizing goed verzekerd is.

Verhuislift en verhuiswagen huren?

Houdt u uw verhuizing liever zoveel mogelijk in eigen hand? U kunt bij ons ook alleen een verhuiswagen of verhuislift huren. Die huurt u overigens wel altijd met een chauffeur of liftassistent. U maakt dus zowel gebruik van onze professionele verhuismaterialen, als van de expertise van een van onze ervaren medewerkers. Dubbel voordeel voor een hele lage prijs!

Vanaf € 220,- verhuizen

Verhuizen al vanaf 220 euro, alles inclusief. Informeer naar uw scherpe all-in prijs!

Vrijblijvende offerte?

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij denken graag met u mee en bieden u altijd een goedkope oplossing.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan