Seniorenverhuizing

U bevindt zich hier: Home » Seniorenverhuizing

senioren verhuizingVerhuizen is voor iedereen een hectische gebeurtenis, maar voor ouderen kan het extra ingrijpend zijn. Dat vraagt om een persoonlijke, speciale aanpak. Bij de Goedkope Verhuizer hebben we veel ervaring met het verhuizen van senioren. We kijken daarbij altijd wat de beste en goedkoopste oplossing is voor de klant. Verhuizen is immers al duur genoeg.

Gespecialiseerde verhuizers

Onze gespecialiseerde verhuizers zorgen ervoor dat de verhuizing zo soepel en geruisloos mogelijk verloopt. We kunnen de verhuizing van A tot Z regelen. We helpen met de voorbereiding en met het in- en uitpakken. We kunnen zelfs helpen de nieuwe woning in te richten, tot en met het ophangen van schilderijen en het aansluiten van verlichting aan toe. Zo voelt de woning al snel weer thuis.

Goed én goedkoop!

Voor een seniorenverhuizing is de Goedkope Verhuizer dé partij om mee samen te werken. Onze tarieven zijn voordelig, maar onze service is er niet minder om. Kwestie van jarenlange ervaring, een goede voorbereiding en een snelle en zorgvuldige werkhouding. Uiteraard is uw inboedel tijdens de verhuizing goed verzekerd. Wij werken met de Algemene Voorwaarde voor Verhuizingen, dat zijn de voorwaarden van de organisatie van Erkende Verhuizers. Kortom: goedkoop, snel en zorgvuldig verhuizen, dat is wat u van ons kunt verwachten!

Vestigingen

    Wij zijn actief in:

    • Noord-Holland
    • Zuid-Holland
    • Utrecht
    • Flevoland
Seniorenverhuizing
Beoordeel de Goedkope Verhuizer:

Vanaf € 220,- verhuizen

Verhuizen al vanaf 220 euro, alles inclusief. Informeer naar uw scherpe all-in prijs!

Vrijblijvende offerte?

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij denken graag met u mee en bieden u altijd een goedkope oplossing.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan